Franktastic style

BestämdSova vargFossingarnaTjenareVar är vargenFina fötterVinkvinkGosa

Frank här. Igen. Eftersom mamma och pappa nästan bara hade köpt stora kläder (mest size 56, kom igen) till mig så fick jag ta saken i egna händer. De trodde tydligen att jag var en biff redan från början, men nej, jag slank ur som den lilla krabat jag är, smäck och smidig och där storlek 44 sitter som gjutet på min lilla kropp. Mamma däremot, hon har minsann biffat på sig lite. Jag som trodde att min mamma skulle vara en milf. Nåväl. Det kommer väl, jag har ju sett en snygging på bröllopskorten i alla fall.

Men nu när jag tuttar på duktigt så har jag kanske växt en aning. Hur som helst så orkade jag inte riktigt pulsa mig upp på stan, förstod på mamma igår att det var lite svettigt, så istället klickade jag in mig på HMs hemsida och fyndade lite kläder. Så himla fiffigt med internet alltså. Och för att inte göra mamma och pappa besvikna beställde jag de mest uppenbara, ja, ni ser ju själva, är jag inte söt så säg?

Visserligen var mössan i minsta laget, men vargen å andra sidan är ju nästan lika stor som mig. Vissa säger att man har en räv bakom örat, jag har en varg jag, borde vara nästan samma. Plus att vargen har mig bakom sitt öra. Tokigt det där blev. Jaja, nu ska jag nog vila lite till. Jobbigt att vara modell.

Kram so long godingar!

Kommentera