Franktastic easter everybody!

PåskhareGlad påskHappy easterNykläcktHittepåPuss o KramBästa äggetTrött påskgubbe

Min mamma är ju inte riktigt klok. Ni ser ju som hon har spökat ut mig. Nog för att jag kan tänka mig att ha mustasch när jag blir stor, men nu när jag är två månader, jag vet inte riktigt om det klär mig, vad tycker ni?

Och det här med att försöka få ner mig i ett påskägg. Nja, inte jätteroligt. Även om det är påsk nu och därför ganska passande, men då är jag nog hellre påskgubbe än påskägg. Eller påskkärring. Fast det är klart, jag sov ganska gott där både under morfars hatt och under det stora äggskalet. Nästan som en sköldpadda, sköldpåsk, påskpadda…

Hur som helst så förstår jag att mamma redan nu försöker göra något slags arkiv med foton så att hon har ett gäng att välja på när jag tar studenten. Men ändå. Bara för att jag sover som en liten gullgris så behöver jag väl inte vakna med en ditmålad mustasch, gissa om jag blev förvånad när jag kollade mig i spegeln, jag såg ut som Skriet och ba,
Gaaaahhh, mamma, jag har något svart på överläppen!
Tur att det gick bort med lite tvål och vatten, det gör säkert fågelskiten på den där tavlan med om de bara gnuggar lite försiktigt.

Aja. Nu ska jag nog hoppa upp på mammas kvast tillsammans med Wilma och följa med dem till Blåkulla, jag har hört att det inte är så långt dit nu när vi är på Öland. Några av er som ska dit?

Vi ses snart igen, I guess (ja, jag fick lite engelska med mjölken i morse). Sweet.
Franktastic easter everybody!

Kommentarer

 • Piia säger:

  Så fina! Jag är duktig på att ta många kort, men dålig på att göra något med dem. De finns kvar i kameran eller i datorn… Har inte framkallat några kort på flera år. 🙁

  Den 28 mars 2013 kl. 11:11
 • Eva säger:

  Tack Piia!
  Det är roligt att göra fotoböcker istället för att bara framkalla om man vill ha något extra 🙂

  Den 31 mars 2013 kl. 10:06

Kommentera