Franks nya rum

Träffade en tjej som undrade hur vi hinner med allt då hon har kikat in på min blogg ibland och sett renoveringar och dylikt. Stackars människa tänkte jag eftersom bloggen legat i dvala sen livet på bondgården. Och hinner med, tja, det är väl allt utom att blogga och städa som vi hinner med, kan man väl säga. 

Men nu så. Jag har dammsugit så att handtaget lossnade på dammsugaren och förberett finfina bilder till blogginlägg så en liten gnutta hopp de sista timmarna av augusti finns det allt. Men hur fort går tiden sa ni? 60 sekunder på en minut, 60 minuter på en timme… Yeah well, jag tror banne mig att den här måndagen tog personbästa i att vara snabb. Och jag kör pekfingervalsen på min mobil så att jag får pekfingervalsarmbåge. 

Kom till skott nu. Jo, det jag först vill berätta är nog ändå att Frank har fått ett sjuhelvets fint rum. Ser ni? Klart ni gör, visst vill ni oxå bo där? Det bästa, vi har beställt en stor säng till Frank vilket per automatik innebär att jag oxå kan bo där eftersom jag oftast somnar lika gott som honom efter godnattsagorna är utlästa eller strax innan. Men just nu ser det ut som ovan. Och Frank är så stolt och glad över sitt rum. 

Jag kunde ju inte riktigt bestämma mig hur jag ville ha på väggen. Men jag målade en massa färg förstås. Först skissade jag i Photoshop för att få en helhetsbild, sen var det laserstrålar och maskeringstejp innan jag gick loss på färgen. Den svarta färgen är som ni förstår griffeltavelfärg. Fiffigt värre. 

På andra väggen sitter en gedigen Stringhylla inkl skrivbord. Och det skönaste, en alldeles underbart mjuk, ljuddämpande och hygienisk heltäckningsmatta. Hygienisk tänker ni, jajamensan. Räcker med att dammsuga så är det bra sen, mattan är en dammätande variant, typ som en köttätande växt alltså. Den tar liksom mjukt emot dammpartiklarna och rår om dem till dammsugarn fixar biffen. Fabulous!

Lite småfix kvar sen är rummet smashing. Det var väl mest det till att börja med. Kanske att vi hörs snart igen om vi har tur.

Tack och god natt!

Kommentera