Franks fredag

Alltså jag får ju inte en lugn stund. Hur ska jag hinna blogga, haha. Först har jag lekt med morfar och mormor när mamma jobbade. Sen när mamma kom hem ville jag ju leka med henne och hon var supersugen på att lära mig måla. Det gick väl sådär. Vi får nog öva lite mer på det innan jag har en utställning. Fast det var roligt att bada i diskhon efteråt

Annars har vi busat så att jag gjort personbästa i kryp, vi läser böcker, jag plockar fram leksaker, mamma plockar undan leksaker, jag bajsar på pottan, vi kladdar ner i ateljén och bakar saffranskladdkaka. Med andra ord en fullspäckad fredagseftermiddag.

Men jag har ju lite att berätta i vanlig ordning. För det första så dök min första tand upp i onsdags, sylvass och millimeter stor, så nu tuggar jag mackor precis som när familjen Hedenhös äter smörgås. Ni har väl sett julkalendern, mycket bra och spännande, se den!

Sen så gick jag precis rekordlångt, ca fyra meter, från kontoret till köket, det kan förstås ha att göra med att det bjöds på mandarin, min absolut bästa frukt. Förutom att jag äter mandariner som om det inte fanns en morgondag så träffade jag Vincent på bibblan och Alicia på öppna förskolan förra veckan, men det får jag berätta mer om sen.

Puss och kram tavelram!

Kommentera