Franks första bortamatch

Frank här. På tal om hjälp så är det ju inte bara mormor och morfar som jag hälsar på titt som tätt, min farmor och extrafarrfar Janne kommer ju hit lite då och då och i lördags när de kom hit så passade jag på att följa med dem hem. Jag vet inte riktigt vad mamma och pappa hade i kikaren men jag var redo att ta mitt liv till en ny level. Sova borta.

Ni vet, stora killen, coola killen, krypa iväg, resa mig upp mot allt som är möjligt, peka och säga dä, dä till allt, de banorna håller jag ju på och tragglar med hela tiden, så ja, jag ville vidga mina vyer. Inga konstigheter egentligen även om mamma och pappa packade så att det såg ut som om jag skulle flytta hemifrån, då tänkte jag att någon måtta får det väl vara, jag kommer ju hem imorrn. En hockytrunk, resesäng, vagnen, pottan och resten. Ni kan ju tänka er själva, hade jag varit tvungen att ta en väskvagn på en flygplats så hade jag inte synts bakom vagnen. Jisses.

Hur som helst. Jag trivdes bra där hos farmor och Janne. Så klart. Men inte sov jag särskilt länge i min extrasäng. Farmor ville förstås gosa med mig, trodde hon ja. Istället körde jag mitt massageprogram som går ut på att sparka närmsta bästa i ryggen, okontrollerat i sömnen och i spridda skurar under en hel natt. Alltså, jag sover ju. Hallå, jag gick ju på babymassage, vad trodde de, att jag bara skulle ligga still och ta det chill. Pyttsan. Jag har hört att man bearbetar sina dagliga upplevelser på natten. Jo, jag tackar ja.

Yeah well. Jag klarade i alla fall den banan, sova borta. För även om farmor inte hade sin bästa skönhetssömn och fick sova på sniskan så sov ju jag och dessutom vet jag att mamma och pappa hann med en hel del jobb på diverse byggen som de sysslar med.

Så nu vet ni. Jag kan sova borta också. Men inte somna om när klockan har passerat fem. För då vill jag klättra på mamma och pappa, klappa katten och berätta vad jag har drömt. Helst vill jag att mamma ska gå upp med mig och leka, det brukar gå sådär…

Kommentera