Franks efterkontroll

20130125-215033.jpg20130125-215246.jpg

Lyssna på det här. Jag har lånat mammas dator nu igen. Och idag släpade de ut mig för första gången. Mamma och pappa. Jag som knappt har hunnit fatta att jag bor här och så ska jag träffa en doktor som ska kolla så att allt är på plats. De ser de väl att de är. Jag har 10 tår och 10 fingrar, vad mer vill de veta egentligen. För säkerhets skull fick jag mat av mamma innan vi åkte dit, mamma tycker dock inte att det är så skönt när jag likt en piraya suger mig fast. Men det är reglerna. Så vi får hoppas att det blir bättre snart, för mjölk ger starka barn, det vet ju alla.

Hur som helst så blev jag lite matt efter maten, så jag sov mig genom hela undersökningen. De stack ett hål i min hand, men jag märkte det knappt. Jag bara låg där i all min prakt och snusade vidare. Visa upp sig för läkare och vara social, det kan vi vänta med. Och sova är ju så skönt. För att inte tala om att sittligga som en liten korv i den där bilbarnstolen. Jisses så gött, jag känner redan nu att kurragömma kan bli min paradgren på dagis.

Aja. Eftersom jag sov genom hela läkarbesöket så vet jag inte om jag blev godkänd, men det tar jag för givet. Lite röd på hakan förstås, men lite smörj på det sen är saken biff. Nu ska jag beställa ett stort glas mjölk i kiosken, sen ska jag nog knoppa igen.

Ha det bäst alla godingar!
Kramar från Franktastic FOHR
(det är mitt alias om ni undrar, men ni kan kalla mig Frank)

20130125-215239.jpg

Kommentera