Franken tipsar

20130314-215932.jpg20130314-215956.jpg20130314-215948.jpg

Lyssna på det här. Mamma och pappa har varit lite oroliga för att jag ska vara för varm när jag sover i min lilla säng, därför har jag bara haft body (baddräkt med långa ärmar kan vi säga) på mig, ni som vet hur det är med småkisar som mig förstår ju att det är lite tokigt. Det tokigaste av allt är att jag kör torrsim i sömnen och sprattlar av mig min filt och då blir det lite kallt. Vilket innebär att jag vaknar, grymtar till så att mamma tror att jag är hungrig och ger mig ett glas mjölk. Det är gott förstås, men jag är bara lite kall om benen. Vem vill sova utan täcke liksom?

Så nu har de tänkt om och satt på mig både byxor och strumpor när jag ska sova. Gissa om det är varmt och skönt. Jo, jag tackar ja, jag sover som en stock och vaknar endast en gång för att få i mig lite go mjölk. Sen pratar jag i sömnen och sussar vidare. Självklart håller jag mig till torrsimmet och simmar ifrån min filt, men då har jag ju kvar min helkroppsbaddräkt och fortsätter sova. Perfekt med andra ord. Hoppas det håller i sig, för det är bra skönt att sova.

Och vet ni mer då. Idag tog jag med mamma till BVC för att visa upp mig. Igen. Mamma trodde att jag skulle väga fem pannor, men riktigt så var det inte, men banne mig inte långt ifrån. Nu väger jag 4930 gram och är 58 centimeter lång. Biffen. Och mamma har fattat att jag behöver större kläder nu så de minsta kläderna har hon gömt så att jag inte råkar ta på mig fel, magtröja är inte min kopp te så att säga.

Mormor och morfar fattar det där lite bättre, för jag har fått nya kläder av dem. Tack så mycket. Jag var hos dem idag också, längtade efter morfars munspel och mormors famn, tur att de bor så nära.

Nåväl. Nu ska jag sova gott i min helkroppsbaddräkt.
Tack och god natt raringar. Och kom ihåg, om du simmar ifrån täcket på natten är det skönt med pyjamas.
Bra grej det där.

Kommentera