Frank uppdaterar lite…

Franken här. Vet ni, jag är en ganska stor kille nu. Jag har ingen blöja på dagis, bara när vi är ute och ibland när jag sover middag, men annars så säger jag rätt ut, måste kissa och så springer jag till pottan och det går hur bra som helst. Gissa om mamma och pappa är stolta över mig? Och så gör jag ju tvåan också, annars kan man ju inte leva.

Fast det var egentligen inte det jag skulle berätta nu, för igår så var jag hos min kompis Vincent. Hans mamma och pappa hade fixat värsta goda frukosten till oss. Det kittlade dödskönt i kistan. Och, jag fick ett påskägg med en färsig tröja i. Vilken grej! Tack! Och nu är Vincent i Thailand, det är tydligen jättelångt bort, jag som tycker att det är långt att åka till stugan. Aja.

Sen lekte vi med Vincents alla saker och egentligen är det han som har lärt mig det här med att inte ha blöja, för han kör samma race. Alltså, high five på det liksom. Hur skönt som helst med kallingar istället för blöja, ni kan ju tänka er själva. Förutom det så talar jag ju långa haranger för att vara 2 år, isch. Med andra ord är jag pretty good på det mesta.

För att inte tala om att vara envis, jag har hört att det finns något som kallas tvåårstrots så då tänkte jag att det är lika bra att testa det ordentligt. Jag gormar och gastar och har mig. Mamma och pappa blir tokiga och sliter sitt hår. De har till och med pratat med syster Anne på barnavårdcentralen för att de inte har något hår kvar att slita i. Men hon läste innantill och konstaterade att det är precis så en tvååring ska vara så jag ba, ha, in your face!

Fast för det mesta är jag faktiskt världens bästa, för det säger de, mamma och pappa och de tycker om mig jättemycket, det vet jag ju, men det är ju därför som jag kan spela dem ett spratt ibland.

Det var väl mest det, jag ville säga hej, tacka för frukosten och visa att jag har det bra, minsann. Hoppas att ni också mår bra och skippar det där med trots, det blir så himla ansträngd stämning då 😉

Kommentera