Frank som bloggkompis

TjenaGlädjeHallå därLite tajtCharmtroll

Frank här. Jag tänkte att jag skulle bli bloggpolare, jag är förstås redan er bloggkompis. Men jag menar, är det något mer jag kan än äta, skita och sova så är det blogga. Så varför inte, och dessutom gillar jag verkligen mina kläder från Polarn o. Pyret, nämligen de som vill ha bloggkompisar. Inte mina kläder alltså utan Polarn o. Pyret. Jajamensan, det där, det är ren och skär reklam, men kom igen, ska jag bli bloggkompis så lär jag gå all in.

Dessvärre börjar mina första plagg jag fick av farmor strama åt lite runt min mjölkmage, så några nya plagg vore inte så dumt. Jag har förstås redan fått några fina av farmor, hon kan det där med pop tydligen. Och jag gillar ju pop i olika former. Men de är lite förstora än, okej att mamma har grädde i tuttarna men så snabbt växer jag inte.

Förutom min kalasbricka och de här fina kläderna jag har på mig så har jag kikat in andra nyheter på deras hemsida som skulle kunna passa en kis som mig, för vad sägs om en body med en herrans massa smarriga glassar, en randig overall i regnbågens alla färger eller ett par tjusiga brallor med roliga djur på. Jo, jag tackar ja. Det finns så mycket fint att jag flinar mig trött i fårfällen, blir dammig mellan tårna och kör händerna upp i luften.

Så vi får väl se, önska kan jag alltid. Jag tror hur som helst att en polare på 10 veckor skulle pigga upp vilken bloggpanel som helst eller vad tror ni?

 

Kommentera