Frank skickar vykort

20130627-111320.jpg

20130627-111548.jpg

20130627-111559.jpg

20130627-111605.jpg

20130627-111610.jpg
Hello äverybody!
Som ni redan vet att jag på Öland med mamma och pappa. Här är det sommarvarmt, sand mellan tårna, träning, poolhäng, blöjbyte i bagageluckan, utflykter och gröt i hela ansiktet som gäller.

Jag vet, visst reagerar man lite extra på det där med gröt och träning, men det ska jag säga er, jag behöver inte bli en dag yngre på grund av någon rymdvåg, pyttsan heller! Så jag äter gröt för glatta livet, slevar i mig banan som om det vore det godaste i världen och tränar varje dag på att sitta i min stol och simma torrsim. Fast inte samtidigt, fattar ni väl.

Och om mamma och pappa inte är tillräckligt snabba med att ge mig mat så drämmer jag bara näven i bordet, fångar skeden i en snabb ninjarörelse och fyller på. Eller försöker fylla på, precisionsmotoriken är väl lite sisådär förstås. Lite gröt i näsan, mycket på kinderna och resten i munnen. Men det är smaskens det där. Och givetvis beställer jag fortfarande in ett och annat stort glas mjölk från kiosken emellanåt. Det är ju på riktigt det godaste, får ni chansen så prova vetja!

Och det där med träning, mamma och pappa flåsar på som två illbattingar och stånkar och stönar över diverse träningsvärk, men då sover jag räv och håller koll på dem lite på avstånd och är det discomusik inblandat i passen sover jag ordentligt skönt. Min egen träning består som sagt mest i att sitta upprätt i matstolen eller simma torrsim med hopp om någon slags förflyttning.

Hittills har jag dock rullat ner från sängen tre gånger, värsta cirkustricket, men lugn, min säng är en madrass som ligger på golvet och fallhöjden är max 10 cm så jag har inte slagit mig, jag har så att säga fällt ut stödmagen varje gång, hållit upp huvudet och landat mjukt.

Med andra ord händer det grejer mest hela tiden. Till skillnad från mamma som tydligen fyllt 45 så är jag numera 5 månader och ser fram emot stundande kalas.

Men nu ska vi tydligen pipa i väg till affären och handla lite krubb.
Kram so long followers!

20130627-131506.jpg

Kommentarer

  • Sofi säger:

    Men guuuud så söt han är!!!
    Lille Frank

    Den 29 juni 2013 kl. 00:29

Kommentera