Frank rapporterar

20130331-085421.jpg
Nu ska ni få höra. Var ett tag sen mamma var här, men jag är tydligen lite mer flink i fingrarna än henne så jag passar på att skriva lite. Först och främst, glöm inte skruva fram klockan, vad nu det är för hittepå. Jag förstod inte riktigt i morse, men nu är det sommartid alltså, ska bli spännande att se om det blir någon sommar och vad det innebär.
Hur som helst.

Nu har jag varit på Öland en vecka med mamma och pappa, i början var jag lite orolig och undrade vad det var för place de tagit mig till, men nu känns det som hemma. Vindarna från havet gör mig gott och dessutom har jag fått några fantastiskt fina leksaker av mormor och morfar, de ska jag visa när jag kommit hem. Och som om inte det vore nog är min morbror här också och livar upp stämningen och lagar mat som är värd minst en stjärna i guide michelin. Jo jag tackar ja!

Och igår var jag på fest där en annan mästerkock hade gjort helstekt lamm, jag tuggade i mig några bitar och gnagde av benen likt en hungrig best. Sen rullade musiken igång och det var som om dj:en kände mig direkt, det var bara disco, precis de låtarna som mamma och jag brukar dansa till. Gissa om jag var i mitt esse.

Fast det är klart, det tar på krafterna att vara lite av festens mittpunkt. Tur då att jag kunde nicka till lite på pappas axel innan vi åkte hem och jag sov vidare i min säng.
Men jösses så många fina damer det var där och sköna snubbar, förhoppningsvis ses vi till midsommar igen, då ska jag putsa dansskorna ordentligt och bjuda på mormors sill. Det blir kanoners.

Fast nu ska jag nog gå ner till havet och kolla läget, det är uppenbarligen så man gör när man är här, spatserar och tar det lugnt, passar mig som handen i handsken.
Hoppas att er påsk är minst sagt franktastic!

Kram so long gott folk!

Kommentera