Frank på gym

Roligt juJahajaSprattlaHallå där!

Nej, jag blev ingen bloggkompis till Polarn O. Pyret, men lika glad är jag ändå. Jag är ju fortfarande eran kompis och dessutom sprattlar jag på bra i mina färgglada plagg från Littlephant. Och är plaggen inte färgglada så skiter jag ner dem så att de i alla fall blir gula, för gult är ju inte fult, bara något osmakligt när färgfläcken är placerad strax över blöjkanten på ryggen, men äsch. Jag är som sagt lika glad ändå. Fast mamma och pappa envisas förstås med att försöka få bort de där fläckarna men de verkar inte ha hittat något bra mirakelmedel, vet ni vad som funkar?

Hur som helst. I dag härmade jag mamma och gjorde pruttljud med munnen, hur det gick till är lite oklart, men bra blev det och många bubblor fick jag till. Mamma kallar mig för bubblaren mellan varven och får jag tillräckligt mycket uppmärksamhet kan jag ligga och sprattla, skratta, bubbla och tala bra länge i mitt bättre begagnade babygym(tacka vet jag blocket) med spöket Laban. Vem han nu är, tydligen har han i alla fall en prickig hund på ett moln och just den hunden är jag väldigt bra på att ge en skjuts med foten. Vilket hittepå egentligen. Fast nu är jag pretty tierd, har ju gymnastiserat ganska flitigt idag, faktiskt.

Så god natt godingar!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=816OTTe3rpc[/youtube]

Kommentarer

 • Madde, säger:

  Jag fick tips om galltvål, att skrubba lite på fläcken innan man tvättar. Fick tipset igår så har varken hunnit eller hittat denna två ännu, men tipset sa hälsokostbutiker. Värt ett försök på plommonpure och bajs 🙂

  Den 25 april 2013 kl. 17:28
 • Mirjam säger:

  Galltvål bästa ever!

  Den 25 april 2013 kl. 18:46
 • Eva säger:

  Åh tack så mycket! 😀
  Funderade precis på om jag skulle behöva ha bara gula kläder, men nu ska vi köpa tvål minsann!

  Den 25 april 2013 kl. 21:09

Kommentera