Frank på genrep

Hej alla godingar!
Nu har jag krupit in på mormor och morfas kontor, hoppat upp i stolen och loggat in här på mammas blogg för jag måste ju berätta för er. Jag är nämligen på generalrepetition av mitt nya nattis och dagis, pluttis och nuttis. Gullegull. Nej men på riktigt, på måndag ska tydligen mamma börja jobba och ta hand om andra barn, låter obegripligt i mina öron men hon påstår att det är nödvändigt för att få livet att gå runt. Yeah well säger jag och tittar skeptiskt på henne.

Men okej, det får jag uppenbarligen gå med på. Det bästa av allt är förstås inte att jag ska vara hemma själv och leva rövare med Wilma, även om hon är gammal nog att ta sitt ansvar så drar hon ju bara så fort jag vill klappa henne och dra henne lite i svansen, dåligt, så för säkerhets skull har mormor och morfar fixat dagis åt mig. Hur schysst är inte det? Typ, för schysst.

Och inatt sov jag över här, det ska jag nämligen göra sen också två nätter i veckan, så att mamma och pappa får sova ordentligt och så att jag håller ordning på mina rutiner, främst därför. Och generalrepetitionen är felfri, so far.  Och det är verkligen roligt här, de har små mycket saker att titta på, jag har fått en ny gåvagn för den andra är hemma hos mamma och pappa, morfar har fixat en låda med konstiga saker som jag får leka med och mormor lagar ju jättegod mat, så jag kan inte ha det bättre.

Plus att de typ har en Autobahn på parketten för småttingar som mig, det är bara att springa och krypa hit och dit. Aja. Nu ropar mormor, jag ska tydligen vila lite så att jag inte får fyrkantiga ögon.

Puss och kram så länge!

Kommentera