Frank om att fylla två

Franken här. Ja nu går det undan vill jag lova. För en vecka sen så hade jag kalas eftersom jag har fyllt två år, även om jag föredrar att säga tio och visa alla fingrar jag har. Men det är ingen som verkar gå på det. Mamma påstår ju att jag fick trotsen i födelsedagspresent, och nog må det kanske vara så, men grejen till förra veckans vrål var att jag hade så förbannat ont i munnen att det inte fanns något annat att göra än att vråla ut det dåliga tålamodet på smärta. Dessutom var jag hos tandläkaren två dagar i rad, men det var lugnt, jag fick två tandborstar, en liten boll och en reflex. Och ja, jag är bestämd och säger ifrån med besked om jag misstycker. Men det är en del av min utveckling.

Men på mitt kalas var jag så nöjd så. Jag fick en gitarr, lego, en rackarns fin tårta med massa bollar på, några målargrejer och så en kettlebell på fyra kilo. Den där träningskulan med handtag på. Vincent och jag brukar ju träna ibland och då har jag lånat hans, men nu fick jag en egen av honom. Perfekt. Man vill ju vara stor och stark liksom. Så ibland gör jag några swingar försiktigt med mamma och pappa. Men mamma använder den mest.

Annars var det full rulle på kalaset, tyvärr kunde inte mormor och morfar komma för morfar hade också varit hos tandläkaren. Verkade vara inflation och inflammation i det där med tänder. Hur som helst lekte jag med Vincent, jag lirade lite gitarr, grisen fick åka polisbil från festen och resten är historia.

Tack ni nära och kära som kom och förgyllde mitt kalas, nästa gång ni ses ska jag ge er ett gitarrsolo och spänna musklerna 😉

Kommentera