Frank och sitt rum

IMG_4273GulefantenIMG_4240IMG_4287

Nu vet jag inte riktigt var jag ska börja. Här händer det grejer vill jag lova. Har jag tex berättat att jag går på babymassage, nä, inte det, då får jag ta det sen för nu är jag så ivrig att berätta andra saker. För vad sägs om att jag kan bita mig i tårna, tycker om banan och kan sova själv i mitt rum? Hallå, kom igen, känns inte det ganska modigt och moget, eller är det bara nybörjartur? Inte vet jag, men bra går det.

Det där med mitt rum, mamma och pappa har ju visat mig flera gånger att det är mitt rum och att alla sakerna som är där är mina och att jag ska bo där sen, men jag trodde väl aldrig att det där sen skulle vara nu. Nu ska vi förstås inte låta mamma och pappa ropa hej än, jag har bara sovit där i två nätter. Men kanske inte så konstigt att jag somnar där i min säng, ni ser ju själva, det är hur mycket som helst att titta på, klart jag blir matt och somnar sött.  Smart drag mamma!

Men vet ni ifall det finns något dåligt med att sova i sitt eget rum när man är en såhär liten kis som jag är, jag menar, mamma och pappa sover ju precis bredvid och vill jag något så ropar jag ju.  Vad tror ni?

Det där andra då, yeah well. Banan kittlar dödsskönt i kistan, katrinplommon är okej, men det tar jag mest för att ställa upp för laget och visa att jag visst kan bajsa, big time. Sen är det ju rackarns kul att leka med fötterna och helst bita mig i tårna, för att inte tala om hur enkelt det är att rulla från sida till sida, och rätt vad det är ligger jag på mage. Hur det gått till är lite oklart, så jag tränar ganska mycket på det. Sen pratar jag så högt mellan varven att mamma och pappa håller för öronen, vänta ni bara till jag kommer i målbrottet tänker jag och pratar på. Och bada, ge mig styrka, vet ni hur roligt det är att plaska i en badbalja, det skvätter överallt. Superkul.

Och just det, nu väger jag en si så där sju kilo och är 65 cm lång, alltså bara 100 cm kortare än mamma och 60 kg lättare, haha. Det var väl det för nu, snart ska jag leka med mormor och morfar.

Puss och kram så länge!

Kommentera