Frank och gåvagnen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IujL21WXsCE&feature=c4-overview&list=UU3yghVLg6u-JOgs-qOam43Q[/youtube]

Jag har varit skapligt hängig några dagar men nu känner jag mig mycket bättre, förutom att jag har något slags utslag på kroppen, men det lär ju försvinna inom en snar farmtid om inte annat så ska jag till barnmorskan och kolla läget på måndag, vanlig kontroll ni vet.

Och idag är jag 10 månader på pricken, det firade jag med att visa mamma, morfar och mormor att jag kan gå med gåvagn. Det har jag aldrig gjort innan, men jag tänkte, kom igen hur svårt kan det va? Det var ju skitlätt, jag bara sprang iväg. Och blev förbannad när jag inte fick gå själv och när mamma var tvungen att vända på vagnen för att vägen så att säga tog slut. Mormor var lite orolig men det gick ju hur bra som helst. Och ni ser ju nu med att jag kan, trots dålig kvalitutta på filmen. Som tur var hade morfar lastat vagnen med tunga stenar och en Alfons som tappat brallorna, vilket gjorde att det var bra tyngd i kärran så att den inte bara åkte iväg av sig själv. Bra där morfar. Det hade inte gått utan Alfons.

Så nu vill jag helst bara gå med den, tyvärr har vi ingen hemma, men då har jag provat gå alldeles själv. Mitt rekord hittills är två och ett halvt steg, sen fångade mamma mig. Men dra mig baklänges vad roligt det är att kunna själv. Ska vi slå vad om att jag kan gå innan jul, är någon med?

Oavsett så tränar jag flitigt varje dag, fast mest går jag förstås med mamma, men det räcker att hon håller mig i en hand, sen pinnar jag iväg med mina små ben. Fullfart framåt håll tät bakåt.

Yeah well. Nu ska jag bada med pappa, han har nämligen bestämt att han ska ha en innekväll, vilket vi tackar ödmjukast för. Han får gå ut i garaget imorgon istället. Jajamensan.

Hej då så länge raringar!

Kommentarer

 • Agneta Johansson säger:

  Ha ha ha vilken sötnos…
  Måste bara fråga, vet du att du kan spärra hulen så den inte rullar så fort. Iaf på dom äldre modellerna kunde man det.
  Vore ju skönt för Frank om benen slapp gå som trumvirvla r:)
  Och ja, jag tror på Frank..klart han lär sig gå innan jul, självklart med den farten han har idag 😉

  Kram och sköt om er.

  Den 22 november 2013 kl. 20:32
 • Eva säger:

  Hej Agneta!
  Och tack för din kommentar. Jag hade ingen aning om hjulen så tusen tack för tipset, nu är det fixat och han går hit och dit 🙂
  Sköt om dig du med!
  Kram kram

  Den 24 november 2013 kl. 22:11

Kommentera