Frank och frullen

Frank här igen. Mamma och pappa tror att jag sover, men de skulle bara veta hur kvick jag är med att skriva på mammas gamla telefon, ungefär lika snabb som blixten, så jag somnar snart om igen. Vill ju bara berätta en sak.

Idag fick jag äntligen träffa min bästa kompis Vincent. Det var typ hundra år sen, för jag har ju varit förkyld, mamma tycks ständigt vara förkyld och är jag frisk så har Vincent varit lite krasslig, men idag fick vi till en träff. Och dessutom tog vi med våra föräldrar till IKEA och åt frukost. Frukost och frukost, jag tog sikte på köttbullarna, skalade nästan ett ägg åt mamma och sen lekte jag mest med min BFF (best friend forever).

Och Vincent är sannerligen en glad prick, han har lika mycket bus i sig som mig och pratar lika mycket men dock inte lika tydligt men vi förstår varandra ändå. Så klart. Och jag tycker verkligen om att leka med honom, tur att både han och jag fyller år snart så att vi kommer ses på varandras kalas, det skiljer som bekant bara några timmar mellan oss fast vi föddes på varsin dag. Bäst så för ordningen.

Hur som helst så var köttbullarna godkända. Mamma och pappa verkade också gilla brunchen på IKEA, jag har nog aldrig sett mamma äta så många mackor. Men det fick det tydligen vara värt, hon borde förstås också ha sprungit mellan pallarna med varor sen precis som jag, men hon lunkade på och la ner mindre nödvändiga prylar i vagnen under tiden som jag sprang hit och dit för glatta livet.

Så nog är jag lite trött allt och imorgon ska jag till dagis igen efter jullovet, det ska bli minst lika roligt som att leka med Vincent. Yes asså. Jag gillar dagis!

Men ok, nu ska jag sova igen så att jag orkar med morgondagen med alla kompisar.
Puss och kram!

Kommentera