Frank två år…

Hur fort går tiden? Vad sa ni, sa ni? Jo, jag undrade, hur fort går tiden?

I torsdags fyllde den här busungen två år. Helt galet. I present fick han trots, upprepning av ordet nej och någon slags förkylning. Alltså trots som i vägra samarbeta. Men det sägs att det hör till och att han ändå ses som en fullt normal unge även om både Jocke och jag tvekar när Frank skriker så att fönsterrutorna skallrar bara för att han inte får som han vill, tätt följt av kommentaren, jag skriker. No shit Sherlock! Det ekar ju i hela området. Men okej. Det hör till.

För egentligen är han ju världens härligaste. Han pratar så mycket som om han hade haft läxa i att rabbla upp alla ord han kan. Han minns allt (måste ha att göra med att han inte har fyllt huvudet med så mycket bös än) och säger roliga meningar. Förslagsvis kan han helt utan förvarning låta som en kråka, vi frågar vad det var som hände, han säger att det var en kråka. Helt självklart. Eller när han sjunger Björnen sover och Lille Katt som om han inte gjort annat. För att inte tala om den bollkontroll man ändå kan se.

Här rullas det bowlingklot och görs strike så att armarna sträcks i luften som en segergest. Han spelar fotboll och skjuter helst höjdare, något som vi försöker avböja med tanke på alla pryttlar jag gillar att ha framme och han spelar gärna munspel så att det låter som en brandbil på utryckning . Han är intresserad av det mesta och tycks vara extra förtjust i bollar, ballonger, bowling, månen och luftballonger.

Och så är han en riktig mammagris just nu. Jag ska helst sova bredvid i spjälsängen och det har vi ju redan klargjort att det går men är lite trångt, därför har det hänt att vi har sovit i soffan några nätter och inte heller det är ultimat så nu ska vi vilken dag som helst göra slag i saken och köpa en stor säng där vi kan sova utan större bekymmer. Jocke den stackaren får knappt ta i honom vissa stunder utan det är bara jag som gäller.

Men vi säger att allt hör till och att det blir bra, Att tiden går fort och att håret är långt. Att han är full i bus, kärlek, hyss och envishet. Och att han är två år nu.

Grattis till dig min son och grattis till oss som föräldrar.
Heja heja!

Kommentera