Frank och föräldragruppen

20130304-191516.jpg

Idag fick jag följa med mamma till BVC för att träffa andra mammor och bebisar. Jag sov hela vägen dit i min nya vagn, var ju tvungen att prova den, det gick utmärkt. Skönt med sånna där gamla farkoster. Men ni ska inte tro att jag fortsatte att sova när vi kom dit, nej, nej. Först var jag förstås lite lugn, så att jag inte skulle skrämma de andra kidsen, men sen la jag av en brakare så att det ekade i väntrummet.

Mamma bytte blöja på mig och då visade det sig att hon har tagit på mig en alldeles för liten body, hur schyst är det när man ska träffa sina polare för första gången, inte särskilt. Ni ser ju själva, där fick jag en magtröja helt plötsligt, jag som försökte hålla en lagom profil, klart jag blev lite skeptisk. Så bara därför protesterade jag en gnutta, mamma förstod ju inte att det var därför som jag blev lite lack, så hon serverade mig mjölk för säkerhets skull, yes asså tänkte jag och tuttade glatt i mig under tiden som de andra mammorna diskuterade diverse föräldrafrågor. Har man satt på mig en body som blir en magtröja så får man ju skylla sig själv om man inte kan vara med i samtalet, för att titta på när andra äter tycker varken mamma eller jag är trevligt så vi satt i ett rum bredvid…

Sen kom mamma och jag överens om att jag var mätt för stunden, då bajsade jag lite igen och fick en ny blöja, bodyn kändes vid det här laget som en fara för allmänheten eftersom knapparna smattrade upp gång på gång. Mamma gav upp och jag fick hicka. Men då förstår ni fick jag syn på en söt tjej, spanade lite på henne och försökte finta bort hickan och fokusera på pinglan precis bredvid. Hon var inte ett dugg intresserad. Men jag blev lugn och glömde bort att jag hade magtröja.

Sen var det tydligen dags att gå hem igen. Jag somnade så fort mamma la mig i vagnen och sen drömde jag om att de där med föräldragrupp kanske kan bli bra ändå, särskilt om man får träffa söta tjejer och goa killar, så jag följer nog med nästa gång också.

Kommentera