Frank och barnbidraget

Frank här. Ni ska inte tro att jag inte vet att jag får cash den 20:e varje månad, det har jag minsann koll på. Och för säkerhets skull gjorde jag av med hela pengen på en gång, de hann knappt komma in på mammas konto förrän jag roffade åt mig hela summan och köpte en massa bra att ha grejer.

Fast det är klart att det vore inte så dumt om jag kunde spara lite också, vissa tycker att jag är väldigt lik min morbror till utseendet så vi får väl hoppas att jag får lite av hans ekonomiska sida så småningom, för att vara med i lyxfällan innan jag har fyllt 1 år är förstås inget delmål jag har med livet.

Men nu när jag är såhär liten så behöver jag en hel del grejer, tydligen. I går fick jag nämligen en jättefin cykelstol från mammas gamla kollega, värsta snälla tanten. En bobike mini om ni vill se hur den ser ut. Så nu vill jag ut och cykla och när man cyklar måste man ha hjälm. Så då pep jag in och köpte den enda de hade i min size på cykelaffären, egentligen ville jag ha en svart, men det fanns inte. Nästa vecka ska jag inviga både hjälm och cykelstol. Det ska ni få se, jag lovar. Och när jag ska cykla vill jag ju inte frysa så då slog jag till på en overall också.

Sen ska jag gunga. Inomhus. Hör och häpna, för på Öland får man tydligen gunga inomhus för det gjorde mamma och morbror när de var små, så nu ska jag med det. Det ska också bli spännande. Jag ska uppenbarligen åka till Öland snart. Och på Öland behöver jag en potta. Nu kanske ni tycker att jag tar i lite, men jag kan faktiskt kissa på pottan, jag gör det nästan varje dag när jag vaknar. Skönt att sitta där och filosofera lite liksom.

Sen råkade jag köpa en gammal grävskopa från 60-talet. Den var förstås inte lika nödvändig som en potta, en overall, en gunga eller en hjälm, men ack så fin. Jag såg hur grävskopan gjorde för en månad sen här utanför, så jag ska nog få kolla på det där sen. Som ni ser vet jag redan att det är bra med hörselkåpor på bygge.

Det var det, bra mycket grejer för ett barnbidrag. Och just det, jag var på kontroll idag, blev godkänd och uppnådde en vikt på 8,6 kg och en längd på 71. Det tar sig.

Kommentera