Från strul till succé!

Eller det är vad jag tror i alla fall. För efter morgonens chock så har eftermiddagen och kvällen gett frukt. Inte för att jag så att säga blev tagen på sängen av att duschen gick sönder och sprutade ner hela badrummet, utan för att matbloggerskan Victoria Lindberg återigen har rekommenderat mina tavlor som en bra julklapp.

För duschen den finns inte mer. Den är mer lik Vattenfalls gamla reklam, två hål i väggen. Förhoppningsvis är den lagad inom en hyfsat snar framtid. Anyway.

Julklappstips. Jag blev alldeles rörd över Victorias fina ord och än mer förvånad över alla som har hört av sig och vill beställa. Och i min iver över alla förfrågningar gjorde jag en ny målning i Photoshop på makarna Kanrell.

Så nu är det bara till att rita barn på löpande band innan tomten kommer och knackar på. Jag önskar mig återigen en assistent så att jag ska komma ihåg allting. Till dess ska jag arbeta med barn på dagarna och rita andra på kvällarna.

Yes asså. Nu kör vi Deermountain Design!

Kommentera