Från powernap till girlpower

Att umgås med en lika kreativ själ som en själv är väldigt trevligt, det blir liksom inte så konstigt då. Då gör det inget att vi fotograferar på gymmet i olika vinklar och vrår eftersom vi båda ser det där lilla extra som skulle kunna bli bra på bild. Nu säger jag inte att ovanstående bilder är fantastiska, men när vi stod där med en kamera i ena handen och en vikt i den andra slog det oss att det är en konst att försöka forma sin kropp efter önskat välmående.

Därför funderar vi starkt på att fotografera ÖKK på riktigt och kanske rent av att göra det till en utställning. För att det där råa och hårda är fint om man tittar på ett annat sätt. Eventuellt.

Till dess så tar vi kort på varandra och lite annat. Ha. Och idag när inspirerande E hämtade upp mig hade hon ett finfint läppstift till övers, från MaxFactor, som jag fick. Tack. Ett tokrött sådant. Och självklart var jag tvungen att prova det på direkten, vilket innebar att det blev en träning med piff. Och puff. Otippat men flott.

Just nu är nog också ÖKK lite otippat men flott. Det är nämligen under ombyggnad. Det är fint och fräscht fast inte klart. Det hänger elkablar lite här och var, en och annan ritning är upptejpad på väggen, musiken har inte kommit igång ännu och träningsmaskinerna har inte skruvats fast i golvet vilket resulterar i att det blir lite extra svaj vid varje övning.

Men en sak som är säker och som är på sin plats, det är mina tavlor. De håller sannerligen ställningarna när jag inte är där och det tackar vi för. Så det blev helt sonika en kväll från powernap till girlpower. Yes asså.

Kommentera