Från mig till dig!

Bilden har i och för sig inget med rubriken att göra. Lite som att personen i filmen har inget med brevet att göra, som i Bullen ni vet. Hur som helst så knåpade jag på en ny logga innan. Och eftersom pappa Pohlman har en dator som propsar på att göra alla ljusa färger obefintliga undrade han vad det var för något fult jag hade ritat. Happ. Tack för det. Därför visar jag upp hjortrackaren igen, på ett hörn sådär. Eller två hörn.

Och nu när vi äntligen har uppnått 303 fans, till och med 304 om man räknar med mig och det tycker jag i allra högsta grad att vi ska göra, hur skulle det annars se ut, så har jag dragit fyra lyckliga vinnare av varsitt porträtt av mig. Nej inte på mig förstås, men som jag ska måla. Och inte vet jag om de blir lyckliga av det, men jag ska minsann göra mitt bästa för att skänka lite kreativitet. Egentligen skulle det bli tre vinnare, men jag fyller ju bara år en gång om året så då är det lika bra att vara lite extra snäll.

De som vann har fått meddelande på sina facebooksidor. Grattis till er. Kanske lika bra att börja sträva mot 400 så att det blir en ny utlottning av någonting flott. En hjort eller så…

Kommentera