Fotoassistenten

Jag har precis kommit hem från mitt första uppdrag som gladlynt fotoassistent åt min nya kollega Jenny, hon är som sagt en fena på porträtt och ikväll fotograferade hon ett gäng sköna bönor som har koll på det där med ögonfransar och naglar och sånt.

D.v.s. det där som kan vara tjusigt och som jag inte har koll på. Alls. Jag vet var de sitter och det är ju bra nog. Själv kom jag dit som jag är, som ni ser. De tänkte förmodligen såhär, tänk om hon bara sminkade sig lite, släppte ut floffsen (trulsig fläta plus toffs), kammade håret, smörjde in de torra händerna och struntade i att vara en soft sporty spice, då jädrar skulle hon bli fröken fin.

Ja, jag vet, jag är för bekväm för mitt eget bästa, men tro mig, jag kan bli hållkäftenesnygg om jag vill, det är ju bara det att jag inte orkar tvätta bort det. Haha. Men med en ögonfransförlängning skulle jag nog kunna lura vem som helst. Nästan.

Förra veckan var jag faktiskt sminkad, piffade till mig lite till alla hjärtansdag. Javisst. När jag kom till jobbet var det ett barn som undrade vad jag hade gjort med ögonen och tittade konstigt på mig, ja det kan man undra. Vilket hittepå.

Hur som helst, om man vill skärpa till sig eller åtminstone piffa till sig så är Fröken Fin en himla mysig salong på Bondegatan 9, de håller på och styr upp sin lokal och har erbjudande på ögonfransförlängning och spraytan, från och med den 22:a februari till sista mars betalar man bara halva priset, jag kanske ska göra slag i saken.

Blir ni nyfikna och vill se mer så gå dit vetja, eller kolla in Fröken Fins feja, och jsbk:s blogg. Gört bara!
Och vill ni få snygga porträttbilder så mailar ni till jennysfotografering@gmail.com

Kommentera