Förvärva förråd…

Nu när garaget är färdigt utvändigt, förutom lampor, så visade det sig att det blev en hel del virke över. Istället för att lämna tillbaka det så började vi snygga till förrådet. Vårat förråd delar vi med grannen, halva står på vår tomt och halva på deras, lite tokigt när man vill snygga till sin del, men från vår sida sett så blir det mycket bättre än innan. Min plan är att sätta upp ett armeringsnät en bit längs med staket och sedan få någon klättrig växt att härja fritt där, för att det ska bli tydligare avdelat.

Som ni ser är ju hela huset snett och vint. Taket är det snedaste jag skådat, men med tvätt av tegelpannor, nya vindskivor och så småningom nya plåtar och stuprör så kommer även taket se rekorderligt ut.

Så nu har vi börjat fixa med fasaden, direkt från gatan ser det strålande ut, särskilt om man tittar med ett öga eller håller handen för grannes del. Men på sidan där dörrarna är så har vi inte gjort något än. Men det kommer. Bökigt med dörrar bara. Så huxflux så ser även förrådet nytt ut. Även om det stått där i befintligt skick sen 1923, då den lilla dörren ledde till ett utedass och den andra till trädgårdsförrådet.

Men nu i helgen ska vi böka vidare inne i garaget, inte mycket kvar nu. Igår monterade jag ett fiffigt handtag med professionell hjälp av lådsmeden, men jag gjorde mycket själv faktiskt, innan jag fick spunk. Så ni vet.

Kommentera