Första dagen för säsongen

I går jobbade jag alltså första dagen för den här sommaren på Böda. Och även om jag får fråga mig fram på mycket gällande det nya datasystemet så är det roligt och ständigt nya utmaningar. Jag har svarat i telefon och på mail. Blivit utskälld i telefon för att gästerna som precis hade checkat in minsann inte fick plats med sin husbil på den där lilla platsen, trodde ni att vi hade ett tält eller, då får fasen ni komma och flytta husbilen!

Joråsaått. Lugn och fin, solen skiner, du har semester, tänk manjana, manjana. Men nej vi skäller så mycket att vi inte hinner höra på en lösning. Jag skickade sonika över ärendet till min kollega och blev ännu en gång förundrad över en annan gäst som kom in med en fågelunge som de hade hittat i sitt elskåp.

Och nu sitter jag här och tar del av den snabba internetuppkopplingen och är laddad för ännu en dag i repan. Under helgen ska 900 enheter checkas in, det finns 1250 enheter, alltså campingplatser. Så nu kör vi. Och jag kan säga att norra Öland fortsätter att plocka poäng i solligan, strålande sol och typ 22 grader varmt i havet.

Välkommen till Böda Sand!

Kommentarer

  • Anna säger:

    Snygg som få!

    Den 10 juli 2011 kl. 23:46
  • Eva säger:

    Tack Anna!

    Den 14 juli 2011 kl. 16:31

Kommentera