Förrätt på en måndag

20120813-213240.jpg

Jahapp. Första dagen på jobbet avklarad. Det gick ju bra även om jag plockade kantareller med livet som insats på min rast. Satan i gatan vad mygg det var. Jag körde ett kantatellmantra i huvudet och upprepade, kantarellmacka ikväll, kantarellmacka ikväll…

När jag kom tillbaka till jobbet hade jag en halvdöd mygga i pannan och många härliga myggbett som jag nu kan klia mig tokig på. Men det var det banne mig värt. Så himla gott med förrätt på en måndag. Flott. Jocke var mycket nöjd över min insats i köket och jag kunde belåtet lägga mig på kökssoffan efter middagen och konstatera att första dagen på jobbet var godkänd trots ringande förkylning och tidig morgon.
Till huvudrätt blev det het köttfärsås med makaroner. Funkade fint ihop med förrätten. Ha.

Nu ska jag kurera mig i form av skönhetssömn. Så det så. Sov gott.

Kommentera