Formfront

Nu när jag ligger här under täcket och viftar på svettiga tår som dansar till tystnaden så surfar jag runt bland inredningsbloggar och inspirerande webbutiker. Eftersom den biten av cyberrymden kom som en skänk från ovan i samma veva som jag skrev kontrakt för huset så är det mycket som är nytt för mig, även om bloggarna i sig har funnits länge. Och det är klart att jag har förstått att den avdelning har funnits innan, men som Jocke säger, tittar man inte så handlar man inte. Och jag ska inte handla, jag ska bara drömma mig bort lite, lite till.

Ännu en ny favorit av bloggar är Formfront som drivs av två välutbildade inredare med en stor känsla för form och design. De delar med sig av mycket smakrik information, inspiration och ger tips och idéer på både tjusiga butiker, DIY grejer och jämför original med kopia.

Och det här med DIY är också ett nytt begrepp för mig, borde ju heta GDS för att det nämligen står för ”gör det själv”, men eftersom vi i Sverige vill vara så internationella så hoppar vi över Gör Det Själv och kallar det kort och gott för DIY. Do It Yourself. DSM. Där ser man.

Hur som helst så gav Formfront mig många nya fina bilder att titta på. Och de förtjänar minsann egna inlägg. Så även Formfront för sig självt…

 

Kommentera