Förkyld i ordförrådet

Nej, men jag har lite bloggtid, fast jag hittar inte orden. Ska berätta om Franks första födelsedag, om våren i vardagsrummet och om tripp trapp stolen som sopar banan med alla andra tripp trapp stolar. Men nej. Jag har blivit förkyld i ordförrådet, det bara rasslar och frustar när jag öppnar dörren dit. Ett jäkla kraxande är vad det är, så att det svider i halsen och nyser i näsan. Ingen ordning på någonting. Typisk tråkig åkomma som kan orsakas av min halvtidstjänst bland 3-4 åringar. Men äsch, ni som följer mig på Instagram har ju redan lite koll, men för er andra raringar hoppas jag på en piggare torsdag med mer tjusiga bilder…

Så, jag suger på karamellen, läs halstabletten och så återkommer jag imorgon. Till dess ska jag hälsa från Frank att han är alldeles överväldigad av alla grattis han fått på de sociala medierna. Tusen tack.

Nu blir det Mia på Grötö och en stor kopp honungsvatten.
Kram so long!

Kommentarer

 • MARIE MÄKELÄINEN säger:

  Hej, jättehärlig blogg du har!!!! Man blir så glad av alla färger. Undrar var du köpt de färglada tallrikarna???? Mvh Marie

  Den 29 januari 2014 kl. 09:49
 • Eva säger:

  Hej Marie och tack så mycket för din kommentar! 😀
  Tallrikarna kommer från Rice, och jag beställde några hos http://www.sallybazar.se

  Den 30 januari 2014 kl. 20:13

Kommentera