Förfrågningar

Foto: Victoria Lindberg 

Som sagt. När Sveriges största matbloggare länkar till min hemsida är det ju sannerligen bara att tacka och ta emot. I går fick jag nästan dåndimpen när jag insåg att besökstatistiken var så hög att den slog i taket. Jämfört med Victorias blogg är det väl knappt en procent, möjligtvis en promille och inte ens i närheten av något tak.

Men för tusan, jag är otroligt glad för det lilla, och det lilla är i det här sammanhanget så stort att jag gör high five med mannen, funderar på att spela in en ny dansvideo med peruk och blir imponerad av att många uppskattar det jag gör och att ni dessutom har skickat förfrågningar på beställningar av tavlor.

Därför vill jag bara förtydliga att den tavlan som jag gjorde åt Sebastian är gjord i akvarell och tusch. Bilden är ungefär som ett A4 och inklusive ram blir den 30×40 cm och kostar 600 kronor i nuläget. Och, ja, jag tar emot beställningar på diverse önskningar och diskuterar gärna fram ett bra motiv för att både jag och ni som kunder ska känna er nöjda.

Så tack igen, välkoma hit och här ska det målas barn!

Kommentarer

 • Ann-Sofie Holmberg säger:

  Är så glad att hon länkade hit…., har letat efter en ny bra blogg länge, och här blev jag lycklig! Vilken konstnär du är- drömmar jag har! 🙂 Och så Öland….mmm! Har läst och läst och läst, och kommer gärna tillbaka! Tack!

  Kram

  Den 26 september 2011 kl. 22:22
 • Eva säger:

  Tack som bara den!
  Och du, sluta dröm om det, börja måla och dröm vidare om andra saker 😀
  Kram kram

  Den 26 september 2011 kl. 22:30
 • Nini säger:

  Av en slump hamnade jag här å det förgyllde min start på dagen. Har inte kunnat sluta läsa på en bra stund. Mycket fint

  Er stuga är ett ljuvligt andningshål i vardagen som ett paradis i nutid. Hur många mil bort ligger den från er vardag?
  kram

  Den 28 september 2011 kl. 10:33
 • Gila säger:

  Hej. Hittade hit efter att läsa repotaget om dig i 101 idéer. Vilket härligt repotaget och så fint du har hos dig. Jag blev så inspirerad till att börja måla igen! Trevlig helg!

  Den 29 september 2011 kl. 20:36

Kommentera