Företagarens årskrönika…

Jag började med att göra klart mina bästa målningar till MoveTecah. Bästa enligt pappa Pohlman. Och jag är förstås också väldigt nöjd med dem. Av de 20 containrarna till samma kund har jag fortfarande några kvar att producera 2012. Sen tecknande jag på löpande band, inte för Deermountain Designs räkning utan för att inte somna på lärarkonferenser och dylikt. Jag gick även en distanskurs på universitetet i ämnet grafik. Där föddes skrikapan som senare blev tryck på tygkassar.

När det blev vår begav jag mig återigen till Böda Sand för att måla Bödde på asfalten. Han blev stor och fin och överkörd av glada campare. Senare på samma camping hade jag en utställning där jag sålde den röda camparen.

Under hela vårterminen var jag dessutom rådgivare åt Örebros bästa UF företag. Vilket resulterade i mycket nätverkande och peppande där jag fick dela med mig av mina erfarenheter. Under höstterminen nu har jag även varit rådgivare åt ett nytt UF företag och hoppas på framgång under våren 2012.

I augusti var jag med i tidningen 101 nya idéer, där det sällsamt duktiga radarparet Anna Mård och Karin Foberg stylade och fotograferade mitt pysselrum. I september kunde man även läsa om mig i Örebroa’n eller se mig på Pecha Kucha Night #5.

Och så var det lugnet före stormen, för i slutet av november smällde det till i fabriken. Förfrågningar och beställningar haglade in tack vare Matplatsen och hela december var en månad av tecknande och målande. Dessutom skänkte jag en målning till Eremos insamling, vilken drog in 950 kronor på Tradera.

Så summan av kardemumman. 2011 var året då Deermountain Design vidgade sina vyer och skickade beställningar från norr till söder. Jag upptäckte att jag kunde måla förbaskat bra och realistiskt samt att kombinationen av tusch och akvarell visade sig bli lite av en succé.

Inför 2012 hoppas jag givetvis på än fler beställningar och uppdrag. Både stora som små. Ateljén är städad, penslarna är tvättade och färgerna är påfyllda. Så här med önskar jag alla mina kunder, samarbetspartners och fans ett fantastiskt gott nytt år!

Kommentarer

  • Lucy Luke säger:

    Detsamma till dig Deer E!

    Den 31 december 2011 kl. 22:49

Kommentera