Före och efter

Stugan börjar bli allt mer färdig, även om jag tror att en sommarstuga aldrig ska vara riktigt klar. I alla fall inte en som Jocke och jag har, för då skulle vi nog bli för rastlösa.

I dag kom elektrikern och gjorde ett ryck. Så nu hänger det inte fula sladdar lite här och där längre. Dessutom lyser lampor som tidigare bara varit detaljer utan funktion i inredningen. El till nya uterummet är dragen så att vi kan sitta där med värmestolpar på kvällarna och mysa.

Stolarna är hopskruvade och underredet till det massiva lärkträbordet ska beställas av en svetsare. Jag längtar till jag får duka upp till fest och ser fram emot när de stora sakerna är klara, så som uterummet, golvvärmen i hallen och gäststugan. Det sistnämnda kommer dock dröja ett tag till, men som sagt, en sommarstuga utan sysslor skulle för mig vara som en stuga utan liv…

Men visst är både matplatsen och hallen tjusigare nu än innan?

 

Kommentera