Före och efter – köket

Tycker ni inte att det börjar bli dags för lite före- och efterbilder gällande renoveringen?
Jag tycker att det är på sin plats. Det är hur som helst en jädra skillnad sen vi fick tillgång till huset. Och det var precis två månader sen. Eller nja, vi skrev på pappren den 8:e mars, men fick nyckeln den 12:e. Så det är ju nästan precis. Och även om det såklart saknas en del innan jag ska vara nöjd med helheten så ser ni ju i alla fall den magiska förändringen, eller tycker ni att det var bättre innan?

Först ut är som ni ser köket. Där den gröna väggen är ett minne blott, gardiner är inget som finns, däremot skitiga fönster med gula fönsterkarmar. När jag ser bilderna kan jag fortfarande inte riktigt förstå att det där gamla köket har jag rivit ut och det nya fina från Marbodal har jag satt upp. Jag och min älskade händiga man.

Och det som saknas är som ni vet bland annat Bumlingen, lull-lull och den där kryddhyllan som jag budade hem från Tradera. Men det är en annan femma…

Kommentarer

 • Emma, Kakel & Natursten säger:

  Vilken förändring! Och vad roligt att se resultatet av något man sålt! 🙂

  Den 20 maj 2012 kl. 11:02
 • Eva säger:

  Tack Emma!
  Vi är supernöjda!

  Den 20 maj 2012 kl. 22:17

Kommentera