För er som inte visste…

20120816-201000.jpg

Nu släpper jag ut magen och förhoppningsvis släpper jag ut bebisen i januari. Det börjar nämligen bli lite svårt att hålla in magen. Men nu är det officiellt. Jag har inte ätit en jävla massa chips och druckit öl utan jag har blivit preggo. Det är annorlunda och spännande. Och igår invigde jag mina första mammabyxor och idag släppte jag ut magen på jobbet. Så, så är det med det. Jag är i v 17 för er som undrar.

Med andra ord kommer det bli lite preggoinlägg här. Och skulle det vara så att ni vill säga grattis så önskar jag att ni gör det genom att lämna er röst till mitt bidrag i tävlingen Sveriges charmigaste hem, för kom igen, ni vill väl att jag ska kunna inreda det snyggaste barnrummet?

Tänkte väl det, pip in på den här länken ”Färglatt och finurligt” och lämna din röst (läs grattis till jag har blivit preggo) genom att trycka på stjärnorna längst till höger, då får du logga in med ditt facebookkonto och har du inte FB så är det lätt som en plätt att skapa ett användarnamn på tävlingssidan, och alltså inte på FB. Är du osäker på om du har lyckats rösta så trycker du på stjärnorna igen, du kan nämligen bara rösta en gång. Tävlingen avslutas om en vecka och då vill jag gärna vara på topp tre, snälla rara läsare, hjälp mig vinna.

För er andra som redan har röstat så är det ok att säga grattis. Om man vill det. Själv tänkte jag berätta om hur det var när jag pissade på pinnen…

Tusen, tusen tack så länge!

Det är syrummet som ska förvandlas till Sveriges charmigaste barnrum. By the way.

Kommentarer

 • Karin E säger:

  Stort grattis Eva, coolt!! By the way så har jag redan röstat 😉

  Den 16 augusti 2012 kl. 21:41
 • Eva säger:

  Tusen tack Karin! 😀

  Den 16 augusti 2012 kl. 21:45
 • Helene säger:

  Stort grattis till er båda, vad roligt!
  /Helene

  Den 17 augusti 2012 kl. 09:48
 • Louise säger:

  Men Grattis! Vad kul, hoppas du mår bra o att allt går bra!

  Den 17 augusti 2012 kl. 10:59
 • Lucy Luke säger:

  Sådärja Eve, så ska det se ut! Inte ska den lilla rackarn behöva gömma sig därinne.

  Den 17 augusti 2012 kl. 13:09
 • Wenche säger:

  Grattis Eva! Jag har med röstat innan ju och därmed skriver jag grattis här!

  Den 20 augusti 2012 kl. 17:58

Kommentera