Fokus på fläsket

20130404-141926.jpg20130404-141937.jpg

I början när jag startade min blogg hade jag som ambition att den skulle hållas hyfsat kort och mer eller mindre endast handla om mina konstnärliga uppdrag. Men ju mer vi har kommit samman, bloggen och jag, ju mer har jag delat med mig av mitt liv. Och jag trivs med mina inlägg och tycker att jag är precis lagom personlig och finurlig även om det på senaste tid, av förklarliga skäl inte har handlat alls om mina kreativa uppdrag eftersom de i takt med att Frank kom till världen har uteblivit.

Däremot ville jag inte gnägga om min träning för att jag av någon anledning inte tyckte att det hörde hit. Men nu när både du och jag vet att den här bloggen handlar om allt från Franks hackerattacker till Öländsk poesi och just nu inte så mycket tavelmakeri, så tänker jag att jag kan få ändra mig gällande träningen. Därför tänker jag skippa Ottars magi och göra veckovis uppdatering här i stället. Ni som inte står ut med överpeppade energiska människor som tränar hipp som happ och dessutom frimodigt vill berätta hur jävla duktiga de är, ni kan helt sonika hoppa över den summering och läsa det som behagar.

För nu har jag nämligen fokus på att få bort fläsket och jag hoppas och tror att jag kan peppa några av er till nyttiga mellanmål och enkla träningstips. Jag är inte precis någon PT eller kostrådgivare, och har ingen heller, men jag gör lite eget hittpå och hoppas på att jag ska känna mig hållkäftensnygg till bröllopsdagen.

Så, så får det bli. Hokus pokus fillijokus och hoppsan så var den mänskliga badringen runt höfterna borta…

Är det förresten något särkilt ni vill att jag ska skriva om när det gäller det här med träning och fläsk, (nästan som raggmunk och fläsk)…?

Kommentera