Fokus hos frisören

I tisdags var jag hos min grymma frisör på Trash, senast jag var där var i december 2012 så det var sannerligen på tiden. Jag menar ett frisörbesök för en smärre förmögenhet när jag var mammaledig kändes inte som prio, men nu är jag har hand om pengarna och Jocke är pappaledig så passade jag på.

Men vad hände, jag ser knappt någon skillnad. Det finaste var slingorna i färg som jag gjorde endast för barnen på förskolan. Jag hade nämligen stolt berättat att jag skulle till frisören och de fick berätta vad de tyckte att jag skulle ha för frisyr, rosa var det jag fick till svar. Men nu såhär efteråt när jag suttit där i 4 timmar och blivit ompysslad till sömns ser jag inte de där sommarslingorna som jag hade bilden av innan jag kom dit, men äsch, håret har fått en uppfräschning, ett gäng slingor som smyger fram när man minst anar det och dessutom kom jag hem med två gamla frisörstolar.

Jag bytte rakt av, inte med håret som var avklippt utan utbytet blev två biostolar mot två frisörstolar, så kanske att jag fixar frisyren själv nästa gång. Haha. Helst vill jag ju att det ska synas jättemycket att jag har varit hos frisören, som om jag hade klippt mitt kortaste, färgat i galen färg eller i alla fall fixat lugg. Men nu när det ska bli sommar så småningom så känns lugg lite svettigt, så nästa gång jag går tillbaka till min grymma frisör så ska det banne mig synas att jag har lagt ner en smärre förmögenhet på kalufsen.

Sen skulle jag ju alltid vilja ha de där lockarna, då skulle det inte spela någon roll vilken färg håret har, då skulle de gråa stråna få ta över helt och det kanske de gör efter den här sjukan och projekt garageuppfart, jag menar, gräva ner alla pengar i marken…

 

Kommentera