Fixar efterfesten…

20130110-224231.jpg20130110-224237.jpg20130110-224243.jpg

Nu är jag som sagt så redo som jag tror att jag kan bli. Jag har visserligen inte packat min egen förlossningsväska än, men lite spänning måste jag ju ha kvar. Haha. Men vi har varit och handlat sånt som jag tror att jag kommer bli sugen på och sådant som jag har varit sugen på i nio månader men inte fått äta, så efterfesten är fixad. Plocktallrik och dessertostar står nu och väntar på mig i kylskåpet. Jädrar vad gott det ska bli!

Vi var hos barnmorskan idag och läget var under kontroll. Förstås. Kurvan är exemplarisk, jag är stor som en flodhäst, fast det är bara jag som tycker och hjärtljuden på den lilla var utmärkta. Inga konstigheter. Så välkommen till världen lilla vän. Mamma Hjort är redo.

Men nu ska jag vila, vakna tidningsbudstidigt och sen ha en skön fredag. Förresten så har jag haft en toppentorsdag med expertis gällande kids och förlossning av min kära vän Elle, alltid lika uppskattat. Och Wilma kan uppenbarligen inte sluta sova räv i babybädden, så jag får lov att sy en till. Kanske blir morgondagens rastlöshet…

God natt godingar!

Kommentera