Fixa och dona

I stugan så börjar det mesta att bli klart, men på tomten finns ett litet uthus där vi nu håller på att göra klart en gäststuga. Vi åkte dit en stund igår. Då hann vi måla lite fönsterfoder och sätta upp lite lister i taket. Nu är det bara golvet som ska målas svart, sen får jag börja ernsta.

Och som jag längtar. Redan för länge sen när jag klickade hem ovanstående Marimekko tyg från Tradera så bestämde jag mig för att accentfärgen skulle bli orange. Nu får vi se vad jag hittar mer för pryttlar. Gäststugans största funktion är givetvis att gäster ska kunna sova över där, så en säng och inte så mycket mer ska få plats. Möjligtvis några garderober. Om ni ville veta.

Kommentarer

 • Vendela säger:

  Hejsan,
  det skulle vara fint att se hur stugan blev (jag älskar marimekkotyget!). Det skulle vara väldigt roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
  Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
  /Vendela

  Den 26 september 2011 kl. 10:53

Kommentera