Fixa och fira

Fira FrankFestDetaljerVila liteBekväm

Eftersom jag inte riktigt kan slita mig från mina syslöjdsskills så sydde jag ihop alla rutorna igår. Frank var förstås med mig i andra ringhörnan. Han fick prova att vila lite i sin säng på fällen som jag glatt fyndat på blocket. Vila LITE var i och för sig i underkant, jag tror att han sov tre timmar eller nåt. Och eftersom jag hör till den något bekväma generationen så tog jag tillfället i akt att prova babyvakten, trots att vi befann oss i samma rum. Men då behövde jag inte vända mig av oro för att se så att läget var under kontroll utan det var bara till att titta på skärmen och sy raksöm efter raksöm.

Sen har hemmets fyllts av tulpaner då både mormor och morfar och farmor och farfar har varit här, så nu är det pyntat värre. Och min farmor har även flyttat in i form av ett foto i en glasgrej, som pappa Pohlman har fixat. Så det går väl ingen nöd på oss här precis. Även om jag sitter här nu med sprängande tuttar och inser att jag måste till apoteket för att köpa upp hela sortimentet för lindring av ömma bröstvårtor. Fick tips på att lägga snäckskal i BH så att inte vårtorna fastnar i de där bomullsgrejorna som ska suga upp mjölken, hittade inga tyvärr, tänkte ta kapsyler, men det känns som om det bara blir värre, så mot apoteket.

På återseende gott folk. Hoppas att ni får en super söndag!

Kommentarer

  • Maria säger:

    Någon borde ju ha snäckskal hemma?!?? Jag gick bet när jag skulle köpa till Elle. En annan vän fick med sig från BB – i Karlskoga. Den mamman var salig. Hoppas det känns bättre snart. Kram

    Den 27 januari 2013 kl. 22:40

Kommentera