Finnface

Alla goda ting är tre. Så även finnarna i pannan som bildar en triangel, eller pyramid om man skulle dra streck mellan dem. Åh. Väljer jag även att dra ett streck från pyramiden till hakan, då kan man säga att jag har en drake (flyga drake) diagonalt över mitt face. Fint. Kroppskonst.

Vad är detta för hittepå? Finnar. Kom igen. Veck era små vidriga skönhetsmissar. Jag klipper snart lugg bara för att skyla dem. För jag tror snart att föräldrarna till barnen på dagis kommer fråga mig om jag har vattkoppor, röda hund eller mässlingen. Men nej, se det har jag inte. Jag är bara så ung. Ha.

Åh. Jag tror banne mig att jag köper mig en tub brun-utan-sol och sen hoppas jag på att finnarna gömmer sig i den Ranelidska solbrännan. För det här med att jag har mer tandkräm i pannan än på tandborsten för att motverka detta kroppsliga pubertetsbeteende på kvällen innan jag lägger mig med hopp om att de ska trollas bort, tycks inte fungera.

Ni kanske har några fantastiska skönhetstips till en blek dagisfröken som inte mäktar med en ”hållkäftensnygg” sminkning för att gå till jobbet och torka bajs…

Kommentera