Finn fem fel

Inom en mycket snar framtid ska målarboken vara klar för tryck. Den är nästan klar. Jag och Rita har blivit ett och det går bättre och bättre. Men ju mer jag lär mig ju längre tid tar det för mig att få till en bra bild, jag pillar, suddar, lägger till och gör om. Även fast jag tycker att bilderna är ok när jag skannar in dem så vet jag att de kan bli bättre. Rita och photoshop är ett komplement som har gjort mina teckningar annorlunda. Fast bra annorlunda. Jag är inne i min kreativa process och tänker inte på så mycket annat än att jag ska göra en grym målarbok. Vi får se hur den blir till slut. Men först ska ni få se min första ”finn fem fel bild”. Jag är nöjd. Hittar ni felen?

Kommentarer

 • eremo säger:

  hittar inte en enda olikhet. men jag ser Bobby.

  Den 3 maj 2010 kl. 22:58
 • Eva säger:

  Haha. Det var ju bra eller dåligt att du inte gjorde det. Men då ser jag ju att jag har gjort fel. Fasen. Jag gör om å gör rätt. Så nu kan du prova igen.

  Den 4 maj 2010 kl. 06:44
 • Stina säger:

  Super fint målat Eva!

  zebran har ingen svans, en ring saknas i rosetten på elefanten och en ring eller svans på hästen (eller vad det är för djur) skanas…:)

  Den 4 maj 2010 kl. 19:54
 • eremo säger:

  1. Krokodilen har bara en näsborre.
  2. Inget hål på hästens bak (den med badringen runt halsen)
  3. Bara en näsborre på ankans näbb
  4. En plupp fattas i rosetten
  5. Zebran har ingen svans

  Fan. Det var svårt.

  Den 6 maj 2010 kl. 23:32
 • Eva säger:

  Men du har alla rätt! Men för svår? Kidsen inkl Eremo får ju klura lite 🙂

  Den 7 maj 2010 kl. 09:24

Kommentera