Finfredag de Luxe

Efter två veckors arbete nonstop är det otroligt skönt med helg. Under dessa två veckor har jag inte minst varit fröken på övertid, jag här även varit nanny en kväll och som bekant agerat sidekick åt min medaljbeklädda make. Ha.

Därför är jag extra tacksam över att fredagen blev så fin och fantastisk, återigen en skön avslutning på veckan. För vad sägs om att baka kladdkaka med ett halvt dussin barn, för att sedan ta med både barn och kladdkaka på utflykt i det fina vädret? Låter inte det lysande så säg?

Det var amazing och jag önskar att det är lika fint imorgon eller idag, lördag, för då kanske det blir en tur med mannen. Å andra sidan gör det nog inget om jag sover bort halva lördagen och samlar kraft inför kommande flytt. Det här med packning är inte lika lysande som att äta kladdkaka på ett sittunderlag i snön med solen i ögonen, men ett måste som kommer att bli en solskenshistoria så småningom.

Nu. God natt för tusan.
Eller god morgon!

Kommentera