Finalist javisst!

Yes asså!
Tusen tack för era tidigare röster och för ert stöd, jag hade aldrig kommit till final utan er.

Men för att jag ska kunna vinna 30 000 kronor på valfritt möbelvaruhus behöver jag er hjälp, igen. Nu är rösträkningen sen första tävlingsomgången nollställd och jag ber er ännu en gång om fem stjärnor för att kunna plocka hem första priset och inreda det charmigaste barnrummet ni någonsin skådat. Nu är ingen jury inblandad utan det är bara ni som kan avgöra vem som vinner. Så ha överseende med mitt tjat och välkommen hem till oss. Igen.

Den 27:e september kl 17.00 hoppas jag att jag har högst snittbetyg, för då vinner jag och kommer vara gladare än någonsin och då borde till och med lillen i magen göra volter av glädje.

Men de som är finalister har sannerligen finfina hem så det blir ingen lätt match. Men jag tror på er och ska försöka att inte tjata hål i huvudet på er. För att rösta trycker ni här, sen trycker ni på stjärnorna längst till höger, så att jag får fem stjärnor, för att kunna lämna sin röst loggar man in med sitt facebookkonto och är man osäker på om man har röstat så trycker man på stjärnorna en gång till, det går nämligen bara att rösta en gång. Har du inget konto på facebook går det alldeles utmärkt att skapa ett konto på tävlingssidan enkom för detta. Och efter avslutad tävling lovar jag att hålla mig lugn med husbilder, så vida inte badrummet eller barnrummet står under förändring…

Så snälla rara bloggläsare, ge mig fem stjärnor och möjligheten att trolla om syrummet till ett barnrum.
Tusen, tusen tack på förhand! Alltså minst 2000 tack!

Kommentarer

 • Anna säger:

  Stort grattis till finalplatsen! Du har skapat ett otroligt härligt och personligt hem!

  Må bäste man vinna!
  Kramen från en medtävlare!

  Den 1 september 2012 kl. 19:31
 • Eva säger:

  Tack Anna!
  Och detsamma till dig, må bäste charmör vinna 😉

  Den 2 september 2012 kl. 21:42

Kommentera