Fin ambition

Laxrosa

Pryttlarna kommer från Bluebox, HM, Iittala, Lagerhaus, Åhléns.

Idag ska jag försöka studera lite eftersom jag som sagt inte känner några som helst tecken på att den lille vill komma ut. Och det vore ju en sådan befrielse om jag bara förstod lite, lite av det där med html och javascript, även om vägen dit är kantad av känslor som att jag är dum i huvudet då formlerna är svårare att tyda för mig än grekiska hälsningsfraser. Till exempel.

Så för att samla kraft till dagens börda så fick jag lov att insupa lite mer vårpryttlar. För vad sägs om årets färg på Iittala Marimekko, laxrosa. Jo, jag tackar ja, den ska nog få en fin plats i samlingen så småningom.

Och jag vet att jag studerar för mig själv och ingen annan, men jag har svårt att fokusera när det blir så där läskigt utmanande att jag sliter mitt hår och kommer på att det inte är världsavgörande trots allt. Så om någon äter htmlkoder till frukost och känner att en god gärning för en höggravid vore lämplig, så pretty please hör av er till mig.

Tack på förhand. Nu gör jag ett försök…

Kommentarer

  • Bakery C. säger:

    Oj vad jag förstår hur du känner E! Och dedär ljusstakarna från Åhléns fick lite kärlek av mig igår, höll mig från köp men shit vad fina de är. Puss och håll ut!

    Den 14 januari 2013 kl. 11:16
  • Eva säger:

    Ja, tänk om kursen gick ut på att låsasshoppa fina prylar, då hade jag fått MVG direkt 😉

    Den 14 januari 2013 kl. 11:29

Kommentera