Feminin energi

Till att börja med kan jag säga att lucka 10 inte skulle bli så intressant i min julkalender därför struntade jag helt sonika att öppna den. Så länge som det bara går försöker jag undvika att ha en väska. Inte för att jag inte tycker att det är tjusigt eller praktiskt utan mest för att det blir en grej mindre att tappa bort. När jag åker till jobbet har jag en egendesignad tygpåse främst för att hörlurarna inte får plats i någon ficka på jackan. Och om jag hade en väska för jämnan skulle den innehålla körkort, nycklar, iPhony och läppsyl. Så då vet ni det.

Annars har jag som ni säkert förstår fullt upp med beställningar vilket är så fantastiskt roligt och tidskrävande, eftersom tanken är att bilderna ska bli klara innan jul. Och det går sannerligen bra. Idag har jag tecknat, levererat, frankerat och fakturerat. Men nu får jag nog lov att använda det där ordet jag är lite dålig på, nu säger jag nej till fler beställningar innan jul, för jag kan tydligen inte förlita mig på posten och heller inte använda alla timmar på dygnet till arbete. Men jag tar mer än gärna emot beställningar som inte behöver vara klara till julafton. Men det tål att diskuteras.

Och för att palla med ytterligare timmar med pensel i hand har jag köpt en feminin energidryck. Vad är det för hittepå och varför måste allt som är kvinnligt vara rosa? Jag blev nyfiken trots det rosa och hoppas precis som det står på baksidan att jag ska få en ökad prestationsförmåga, om det nu är möjligt…

Kommentera