Favoriter

Mina härliga kollegor var som bekant och roade sig i Venedig tack vare deras utmärkta arbete föregående år under tiden som jag försökte hålla reda på leveranser och uppdrag alldeles allena på kontoret. En och annan montör var förstås där och tittade till mig och leveranserna då och då, men mestadels var jag själv torsdag och fredag. Det gick bra så klart men det var verkligen tomt och tråkigt utan kärntrupperna på plats.

Som tur är, är allt som vanligt imorgon igen och jag ska få höra om äventyret i Italien. Kanske att det blir dags för en ny after work på mitt nya favorit ställe Stora Örebro snart igen så att vi hinner babbla ostört från arbetsuppgifter och lagom irriterande kunder på grund av sena leveranser.

Nya stället tänker ni, ja, jo, Stora Örebro har ju funnits ett tag men som ni vet har jag inte direkt gått på särskilt många after dagis innan eller heller inte beställt mat för middag med goda vänner, men nu, håll i hatten. Det är verkligen en favorit och ett ställe att rekommendera särskilt om ni är ett gäng som är hungriga men vill hänga hemma, köp catering därifrån och ni kommer aldrig bli besvikna. Och vill ni gå på AW, ja, gå dit, gört bara!

Nej, tack och god natt, imorgon får jag träffa mina favoritkollegor igen. Lovely! Eller ska jag kanske säga bellissimo 😉

Kommentera