Färgkick

Inte nog med att ”Nya kryddan” är Löttorps ”piffiallkrydda”, sen i påskas har det funnits en annan butik, som jag upptäckte först nu. Korg & Hantverkshuset. Det ligger precis bredvid Rosas handel i Löttorp och kantas av fina korgar och utemöbler.

Och där hade de minsann också fina pryttlar, deras speciallitet är korgar, och så glad jag blev när jag fick se en plastkorg i alla dess färger. Och när jag kom in i butiken var det ljust och fräscht, så som det ska vara nu, mode alltså. Där hittade jag färgsprakande fleecefiltar, en kruka, en rolig disktrasa, ljus och en liten bricka till Wilmas mat. Så nu har jag fyllt på mitt sommarland med en ordentlig färgkick.

Till råga på allt fick min bästa killkompis herr Ovalier köpa ut två stolar från IKEA. Så nu är uteplatsen på gäststugan kittad till max, synd då att jag åker hem imorgon.

Jaja. Skålarna kommer från favoritbutiken nr 1, ovanstående krydda och ursprungligen från Rice. Bara så ni vet. Men det mest färgglada får följa med till vår andra sommarstuga och förgylla konferensrummet sommaren ut…

 

Kommentera