Far och jag far…

Och på tal om konst, för det kan vi ju ändå kalla det jag håller på med eller? På tal om konst, så var det ju nyss som ljusstråk återigen slog upp portarna för allsköns konstnärer med mer eller mindre anknytning till Nora. Och pappa och jag tog en nästintill traditionsenlig runda för att insupa kultur.

Det var en ypperlig lördag för konst och konversation mellan far och mig. Magkänslan om att vara mer en världsmästare än en torgkonstnär infann sig och nu vill jag bara måla, måla, måla, för jag är fasen rätt duktigt ändå. Sen är det förstås alltid i betraktarens öga, men kom igen, vissa verk som visades var inte bra. Ne nä.

De som alltid är bra är förstås Anna och Ted Ström, dom vet man var man har och de gör så himla fina tavlor. Ted med sina klassiska akvareller med kustmotiv i dis och Anna med sina mystiska skogar i olja eller akryl. För att inte tala om Åsa Södergren som imponerar med sina collage av hundar.

Sen var det väl maten, solen och citronen i keramik som också hörde till det bättre. Och ja, som om du är så himla mycket bättre själv då tänker ni, ha, vänta ska ni få se!

Kommentera