Fånga Frank och hösten

Egentligen tog jag bara med kameran för att jag skulle ta ovanstående kort på Frank och låta honom härja fritt bland hösten tillsammans med en blåsig Britt. Eller Nils, eftersom det är han som har namnsdag idag och bjuder på bra många plusgrader.

Men som ni redan vet återvände jag till den där skateparken och försökte se snygg ut i mina tighta brallor. Det gick väl sådär. Snart kommer de lägga till en punkt på sin lista, no nosy moms. Och när jag svassade omkring där och försökte få till skärpan så ramlade det ner ett par skor från himlen. Jag blev skiträdd. Först trodde jag att det var någon som skämtade aprillo med mig eller som helt sonika tyckte att nu fick det vara nog med det där tramset på deras mark. Sen tittade jag upp mot träden och såg som tur var ingen rackare i en koja som ville jävlas utan bara en herrans massa skor. Varav ett par skor inte pallade med dagens blåsiga Britt-Nils. Så jag knäppte några kort till, fast det kändes som om jag var på olaglig mark sen tog jag med mig Frank och hoppades på att några av bilderna blivit bra. På mig.

De på Frank är som ni ser outstanding om ni frågar mig. Fast det är ju för att han är bäst och för att löven är så förbenat fina.  Och för att han verkligen älskar att vara ute, tycks gilla att skaka lite galler och försöka smaka på lönnlöven…

Så var det med den här tisdagen. Eftersom Britt-Nils blåser på mig ska jag dricka te och tända ljus nu.
Hej då!

Kommentarer

  • Anna-Eva säger:

    Vilka fina höstbilder. Färgmatchningen är ju oxå perfekt! Gillart! 🙂

    Den 8 oktober 2013 kl. 21:00
  • Eva säger:

    Tack så mycket bästa A-E!

    Den 8 oktober 2013 kl. 22:05

Kommentera