Falls Plåt AB

Nu är ställningen nertagen, plåtslagarna har gjort ett utsökt jobb och det är bara plåttaket på farstukvisten som skall läggas innan vi kan ha taklagsfest på riktigt. Firman som vi har anlitat heter Falls Plåt AB och de har som sagt gjort ett utomordentligt bra arbete, vi kan säga att de kan sin sak. Hur det går till har jag ingen aning om men nu tycker till och med jag att vi har snygga stuprör och tjusiga kåpor på skorstenarna, som om jag någonsin brytt mig innan. Nej.

Men nu är jag kommer hem och cyklar upp på den lilla grusgången så tittar jag på husknutarna och upp på taket och säger för mig själv, jädrar vad bra det blev. Och precis lagom till alla rummen är klara kan jag få börja finula på ett barnrum. Roligt. Men innan dess så ska vi försöka styra upp badrummet. Det är liksom funktionellt men inte så snyggt som vi önskar. Men på det stora hela är vi som sagt klara. High five till oss.

Och även om det är ett tag kvar innan rackaren i magen ska bökas ut så gör det väl inget med lite barnsrumsinspiration, eller tar det knäcken på er? Ni kanske vill ni ha mer aluzink?

Kommentera